Hoeveel eieren heeft de kip? | Thema LENTE / BOERDERIJ

Met een pluche kip en een aantal plastic eieren ben je weken zoet! (beide van Xenos)
De kinderen vinden het leuk, het past in het thema én je bent elke dag bezig met rekenen.

Tijdens het thema lente/boerderij stond deze kip in zijn nestje in het midden van de kring. Elke ochtend keken we of de kip nog nieuwe eieren had gelegd.

In een schema hielden we dit bij. Zo hadden we twee rekenoefeningen in één: tellen hoeveel eieren er lagen en kijken of het er meer of minder waren dat de dag ervoor.

Op de laatste dag voor de vakantie waren alle eieren uitgekomen! Precies genoeg kuikens (Xenos) voor iedereen. Aan het eind van de dag mochten alle kinderen een kuikentje meenemen.

1 opmerking:

  1. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.Whatsapp:(+447883246472)
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!