Verwijderd materiaal

Er zullen, ivm auteursrechten, wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

Ik mag deze bestanden helemaal niet meer delen helaas. Ook niet via de mail of iets dergelijks.

3 opmerkingen:

 1. Hi! Ik zoek mij suf naar thema- en woordkaarten van dagmar stam. Ook als ze ergens in de verkoop zijn, zou ik enorm blij zijn. Zou je mij kunnen helpen? Weet jij waar ik deze kan vinden? Via pinterest of via jouw website kom ik elke keer op een foute pagina terecht šŸ™ˆ Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi!
   Deze zijn allemaal verwijderd ivm auteursrechten. Ik kan je dus helaas niet verder helpen, sorry!

   Verwijderen
 2. Ik zie bij het thema zomer een bingospel staan, alleen deze kan ik niet openen. Kan ik deze nog ergens vinden?

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!