To do weekplanner

Deze simpele weekplanner gebruik ik al een paar jaar. Ik verzin van te voren al wat ik ga doen en vul de weekplanner gedurende de week verder in. Soms heb ik zoveel aan mijn hoofd dat ik dingen vergeet en dat is zonde van je lessen.

Welke activiteiten bereid ik voor? Wat moet ik voor schooltijd nog even klaarleggen enz.? Wat na school? Moet ik nog iets kopiëren of printen?

Wil je de weekplanner ook gebruiken?


Dit bestand kwam ik tegen op mijn laptop toen ik mijn school-map eens helemaal aan het opruimen was. Ik gebruik hem nog steeds, maar kon het bestand niet meer vinden. Nu ik hem vond wilde ik hem graag met jullie delen, maar gisteren zag ik op Pinterest een bijna hetzelfde formulier voorbij komen. Ik herinnerde me dat ik het formulier van Voor de groep toen iets heb aangepast voor mezelf. In dit geval had Voor de groep het bestand dus eerst gemaakt. Het was natuurlijk niet mijn bedoeling om het te kopiëren en vervolgens te pronken alsof ik het heb bedacht. Kijk voor het "officiële" bestand op http://voordegroep.blogspot.nl/2013/04/dingen-te-doen.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!