Jumbolino | Thema WINTER


 Jumbolino met sneeuwpoppen!

Spelregels:
Ieder kind heeft een kaart (zwart/wit tekening met gekleurde rand) met een sneeuwpop en pakt het bijbehorende stapeltje kaartjes.
De speler die begint gooit met de dobbelsteen. Gooit het kind vier, dan pakt die het kaartje met de vier. en legt die op de juiste plek op de kaart. Als je een getal gooit waarvan het kaartje al op de grote kaart ligt, dan heb je pech.
Wie als eerste zijn figuur vol heeft, heeft gewonnen.

Voorbereiding:
- Print de kaarten uit.
- Ik heb van de zwart-witte kaarten alleen de buitenste rand uitgeknipt en het vel vervolgens op een gekleurd vel geplakt.
- Knip van de gekleurde vellen alle vakjes apart uit.
- Plastificeer alles
- Zorg voor een dobbelsteen (tip! Last van rondvliegende dobbelstenen? Stop de dobbelsteen in een doorzichtig doosje. Alleen het doosje hoeft dan geschud te worden).

3 opmerkingen:

 1. Ik beveel Carlos Trading Signal ten zeerste aan als de beste forex / cryptohandelaar, ik verdien wekelijks maar liefst $ 2.500 met $ 200 in een week.Je kunt contact met hem opnemen als je hulp nodig hebt Via whatsapp: (+12166263236) e-mail: carlose78910@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste ik ben op zoek naar de jumbolino van Kikker in de kou. Ik vind enkel de jumbolino van de sneeuwmannen. Ik zou graag de jumbolino gebruiken omdat ik het boekje Kikker in de kou uitwerk. Zou u het zien zitten om het te delen met mij? U kan het versturen via romy_collaert@hotmail.com

  Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook op zoek naar de jumbolino van kikker. Zou perfect bij ons thema passen. Zou ik die misschien ook gemaild kunnen krijgen op p.kleinkranenburg@chronoscholen.nl
  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!