Er zullen, ivm auteursrechten, wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

Ik mag deze bestanden helemaal niet meer delen helaas. Ook niet via de mail of iets dergelijks. :(

Lettermuur

Een handig bestandje met alle letters van het alfabet.

Ik heb de letters op A3 uitgeprint, uitgeknipt en geplastificeerd. Zo kan ik ze elk jaar opnieuw overtrekken op een gekleurd vel.

Op de letter die we leren schrijf ik alle woorden die de kinderen noemen (met die beginletter) en probeer ik er ook tekeningetjes bij te maken.
1 opmerking:

  1. Wauw, dit is handig. Mijn zoontje heeft al aantal letters geleerd in groep 1 maar is ze deels alweer kwijt. Straks in groep 2 krijgt hij ze weer opnieuw. Met deze letters kan ik ook thuis mooi oefenen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!