Er zullen, ivm auteursrechten, wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

Ik mag deze bestanden helemaal niet meer delen helaas. Ook niet via de mail of iets dergelijks. :(

Werkboekje | Thema WINTER

Het werkboekje is gemaakt passend bij de het thema Kikker in de kou, maar kan ook prima gebruikt worden bij het algemene thema Winter.

Het werkboekje bestaat uit 8 werkbladen

Klik op Download bestand om het hele boekje te bekijken en te downloaden

              

De plaatjes die ik heb gebruikt komen van internet. De meeste zijn getekend door Max Velthijs en Dagmar Stam. Ik weet dat het plaatje van Kikker met de lange sjaal door een leerkracht is gemaakt, maar ik weet niet door wie.. Ik kan hier dus helaas geen bron van vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!