Bingo | Zelf maken

Wil je een eigen bingo maken? Dat kan nu!

Werkwijze:
- Je werkt vanuit de laatste pagina in het wordbestand. Dit is de volgorde waarin de bingoplaatjes voorbijkomen in de powerpoint.
- Het plaatje dat je op de laatste pagina in het vakje met de 1 zet, komt ook in alle vakjes met een 1 in de bingokaarten én in de powerpoint op de sheet waar een 1 in staat.
- Bij de gele vakjes valt er een bingo

Spelen:
De plaatjes komen met behulp van PowerPoint bij een klik groot op het bord. Zo kun je zelf de snelheid bepalen.
Maar je kunt ook de laatste pagina uitprinten en uitknippen en het als een "echte" bingo spelen.

Het spel heb ik zo in elkaar gezet dat alle kinderen eerst een keer een bingo hebben met één rij horizontaal (ik zeg nooit de eerste of bovenste rij, dat wordt dan net iets te moeilijk, maar één hele rij vol begrijpen ze vaak wel).

Als ze een bingo hebben gehad moeten ze daarna door voor de volle kaart. Die heb ik zo gemaakt dat alle kinderen tegelijk volle kaart hebben, dat geeft een leuk effect. Als je dat niet wilt kun je de laatste dia van de PowerPoint één of meer plekken naar boven schuiven.


Klik hier voor de PowerPoint
Klik hier voor de bingokaarten

76 opmerkingen:

  1. Hallo,

    Super leuke Bingo, kun je me helpen hoe ik hier een spel voor 9 of 10 kinderen van kan maken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tijdje geleden (ik kreeg geen meldingen van reacties), maar misschien heb je er nog wat aan: ik print de kaarten altijd gewoon meerdere keren uit, werkt prima :)

      Verwijderen
    2. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

      Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

      Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

      Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
      * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
      * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
      * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
      * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
      * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
      * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
      * Eenvoudige online aanvraag.
      * Persoonlijke begeleiding en expertise.
      * Geen verborgen kosten

      Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

      Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
      E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
      WhatsApp/Telegram: +447903159998

      Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

      Verwijderen
    3. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
    4. Nu lenen bij LendingTree
      contact: (lendingtreeloans@pm.me)

      Verander de manier waarop u leent met leningen via LendingTree. LendingTree heeft sindsdien het online leenproces gestroomlijnd en meer dan een miljoen mensen geholpen de financiering te krijgen die ze verdienen. LendingTree wordt ondersteund door enkele van de meest gewaardeerde investeerders in de wereld. LendingTree biedt toegang tot persoonlijke leningen voor leners met een gemiddeld inkomen die hulp nodig hebben bij zaken als schulden met hoge rente, verbetering van het huis of onverwachte uitgaven voor een rentetarief van slechts 3-5%, afhankelijk van het type lening.

      Het verkrijgen van een legitieme lening is altijd een groot probleem geweest. Voor degenen die een financieel probleem hebben en een oplossing nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​ongedekte lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand of de verhouding tussen schulden en inkomen, lage kredietscore en vele andere redenen. LendingTree geeft u met gemak de lening die u wenst en we streven ernaar onze standaard van uitmuntendheid te handhaven wanneer we onze diensten aan klanten wereldwijd aanbieden.

      Overige contactgegevens
      1: lendingtreeloans@protonmail.com
      2: lending-tree@outlook.com
      3: lendingtreegroupinc@gmail.com

      Verwijderen

    5. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com

      Verwijderen
    6. Ik wil de heer Westwood van apexloans bedanken voor het verstrekken van een lening ter waarde van $64000. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, vermijd dan opgelicht te worden door valse online kredietverstrekkers en neem contact op met een legitiem kredietbedrijf via e-mail: apexloans247@yahoo.com

      Verwijderen
    7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    8. ik wil de heer westwood van apexloans bedanken voor het geven van een ongedekte lening ter waarde van 63000 eur voor 4 jaar. als u een dringende legitieme lening nodig heeft, vraag dan vandaag nog een e-mail aan: apexloans247@yahoo.com

      Verwijderen
  2. Hallo juf in een kleuterklas.

    Wij zijn op zoek naar de digitale versie van de "feest"bingo en/of de "Koningsdag" bingo. Beiden met plaatjes, deze zijn te vinden op internet, maar de link er naar toe werkt niet of is verwijderd. Zou je ons nog kunnen helpen hieraan?
    Alvast heel erg bedankt, vriendelijke groet, Froukje, leerkracht groep 1 op een basisschool.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Froukje,

      Deze is helaas verwijderd ivm auteursrechten :(
      Ik kan je er dus helaas niet meer aan helpen. Misschien kun je wel een leuke andere bingo gebruiken. Ze zijn hier te vinden: https://www.kleuterjufineenkleuterklas.nl/search/label/Bingo

      Groetjes en veel plezier!

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  3. Hoe kan ik de plaatjes invoegen zodat deze direct in de powerpoint en op de bingokaarten komen?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb dezelfde vraag. Downloaden lukt, masr verder kom ik ook niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb dezelfde vraag.. ik kan geen plaatjes toevoegen helaas

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik beveel Carlos Trading Signal ten zeerste aan als de beste forex / cryptohandelaar, ik verdien wekelijks maar liefst $ 2.500 met $ 200 in een week.Je kunt contact met hem opnemen als je hulp nodig hebt Via whatsapp: (+12166263236) e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


    Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

    Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

    Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

    Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


    Neem vandaag nog contact met ons op via.

    E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
    E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)
    Website: www.landingtree.com

    Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen

  10. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $10,050 USD every week, for six months!

    See how it works
    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...
    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address:: besthackersworld58@gmail.com or whats-app +1(323)-723-2568

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $2,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.
    Here is our price lists for the ATM CARDS:
    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD
    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address::besthackersworld58@gmail.com or whats-app +1(323)-723-2568

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wil deze omgeving gebruiken om alle leningaanvragers te waarschuwen heel voorzichtig te zijn, omdat er overal oplichterij is. Een paar maanden geleden was ik financieel gestrest en door mijn wanhoop werd ik bedrogen door verschillende online schuldeisers. Ik verloor bijna de hoop totdat een vriend van mij me naar een zeer vertrouwde lener, genaamd Della Taylor, stuurde, die me binnen 24 uur een ongedekte lening van 390.000,00 euro leende zonder enige stress. . Als je een lening nodig hebt, neem dan nu per e-mail contact met haar op: Dellastaylors@yahoo.com of WhatsApp +1 (209) 251-1529.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hallo allemaal, ik ben erg blij met het ontvangen van een lening van het Europese deel van de wereld, ik ben hier om jullie allemaal aan te bevelen die financiële hulp nodig hebben om contact op te nemen met de heer Peter voor uw leningaanvraag. Ik had een lening van $ 40.000 nodig om een nieuwe auto en ook om mijn rekeningen te betalen, heb ik contact met hem opgenomen voor mijn leningaanvraag en ik ontvang mijn lening met succes. Neem alstublieft contact op met de heer Peter voor uw lening: aarzel niet om hem uw verzoek per e-mail te sturen: (peterhelps01@outlook. com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op + 34632725157

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info.of whatsapp op +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening nodig heeft, moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info. of je kunt hem ook bereiken via whatsapp +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben zo blij dat ik een lening heb gekregen van een leningverstrekker, mevrouw Sharon, die me heeft geholpen met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening van $784.000,00 kreeg. Ik heb verschillende diensten geprobeerd, maar ik heb nooit een lening van die diensten kunnen krijgen. sommigen van hen zullen me vragen om veel documenten in te vullen en aan het eind van de dag zal het niet goed aflopen. maar ik ben blij dat ik na een ontmoeting met mevrouw Sharon Bucklee mijn lening van $784.000,00 kon krijgen nu mijn zaken goed lopen en ik wil jullie dit vandaag laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (sharon funding LOAN COMPANY). neem contact met hen op en verspil geen tijd met die geldschieters: e-mail {sharonbucklee101@gmail.com} bedankt of neem contact met ons op via whatsapp +1 (620) 287-7050

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo

    Heb je een lening nodig? Hoeveel heeft u nodig en hoe lang duurt het voordat ik dit bedrag terugkrijg?

    Wachtend om u te lezen op het volgende adres als uw verzoek echt serieus is:

    e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp: +31687941330

    Met vriendelijke groeten


    Leningaanbod tussen serieuze en snelle individuen in 48 uur

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo

    Heb je een lening nodig? Hoeveel heeft u nodig en hoe lang duurt het voordat ik dit bedrag terugkrijg?

    Wachtend om u te lezen op het volgende adres als uw verzoek echt serieus is:

    e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp: +31687941330

    Met vriendelijke groeten


    BeantwoordenVerwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo

    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo,

    Lening getuigenis tussen individu

    Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten … enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen.

    Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Denkt u aan een lening? Heeft u dringend een lening nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u schulden? Dit is uw kans om uw wens uit te laten komen, wij bieden persoonlijke leningen, commerciële en zakelijke leningen en alle soorten leningen met 2% rente, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Vraag uw snelle en gemakkelijke lening aan met 3% rente. we bieden 24 uur online financiële kredietleningen met een leveringsservice van 2 uur. neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via e-mail: quickloan2020@hotmail.com of whatsapp +1 (812) 266 9901

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    Om je te helpen:
    * Financieel
    * Bedrijfslening
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Terugkoop van krediet
    * Persoonlijke leningen
    *Studenten lening
    U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
    neem contact met ons op via e-mail [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    Om je te helpen:
    * Financieel
    * Bedrijfslening
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Terugkoop van krediet
    * Persoonlijke leningen
    *Studenten lening
    U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
    neem contact met ons op via e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]


    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verstrekken van krediet en wij kunnen u helpen bij het oplossen van uw financiële probleem. neem contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail. com telefoonnummer: +1 (689) 247 6462 (bel/WhatsApp..

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hallo allemaal vandaag Ik ben erg blij om de reacties te zien van mensen geschreven door Sabinhelps@gmail. com, dus ik heb ervoor gekozen om me te abonneren op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden heb ik bevestigd dat het bedrag van € 10.000 van mijn bankrekening is afgeschreven. Dit is heel goed nieuws en ik moedig iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail sabinhelps@gmail. com op WhatsApp +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik wil graag Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 4.000. als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan oplichting door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247 6462

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Kredietgetuigenis ontvangen op: angelemaurin16@gmail.com

    Hallo, ik ben Coralie, computerwetenschapper van opleiding, en ik ben onder jullie om mevrouw ANGELE MAURIN te bedanken voor alles wat ze voor mij heeft gedaan. Ik ben inderdaad op zoek gegaan naar een lening tussen particulieren voor enkele maanden om persoonlijke zorgen te regelen en een project te financieren, maar in deze zoektocht kwam ik oneerlijke mensen tegen en ik werd opgelicht door deze mensen, ik had dus de hoop verloren maar een collega aan wie Ik had erover gesproken en gelukkiger omdat ik geprofiteerd had van de service en vrijgevigheid van een geldschieter, raadde ik het me ten zeerste aan. Dus ik nam contact op met deze dame, deelde het verzoek en ze kon me na 48 uur aan het lachen maken door me een lening van € 50.000 te verstrekken tegen een relatief laag tarief van 2%. moest zich inschrijven voor zijn verzekering en wat daarvoor nodig was , waardoor ik mijn project kon ondernemen en mijn schulden kon betalen. Ik kom daarom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik vorige week heb ontvangen zonder protocol en met een vrij korte deadline. Voor al uw behoeften en u die echt een serieuze lening nodig heeft, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen via haar e-mail:

    angelemaurin16@gmail.com

    Bedankt mevrouw ANGELE MAURIN

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Getuigenis van leningaanbieding

    Hallo
    Geen paniek meer wanneer u financiële hulp nodig heeft zonder een cent uit uw zak te besteden. Ale Hofstra, zeer betrouwbaar en zeker die je financieel kan helpen om een ​​lening te krijgen zonder enige kosten Dankzij haar kon ik zonder complicaties een lening van 20.000 euro krijgen. Voor al uw vragen kunt u contact met hem opnemen via zijn e-mail: ale_hofstra@hotmail.nl

    WhatsApp: +31645191609

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik wil Karin Sabine voor mij een lening van €9.000 waarderen als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan om opgelicht te worden door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247-6462.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Bent u nieuw in forex of cypto-handel en wilt u succesvol zijn in uw handel, zo ja, vraag dan hulp van de meest nuchtere en betrouwbare deskundige handelaar. Ik beheer al een tijdje een handelsaccount en ik kan met trots zeggen dat ik goede opnames maak maandelijks van $5000 Reageer vriendelijk voor meer informatie over hoe te handelen Contact via whatsapp +1(252)285-2093 e-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Krediet nodig? persoonlijke leningen? zakelijke leningen? hypotheken? landbouw- en projectfinanciering? wij geven alle soorten leningen met 2% rente! Contact email; (richardcosmos5@gmail.com)

    Dringende lening aanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. U bent geïnteresseerd in mijn leningaanbod. Mijn naam is de heer Don Castro uit Italië, woonachtig in bari. Ik heb een kapitaal dat wordt gebruikt om allerlei korte en langlopende leningen te verstrekken van € 5.000 tot € 100.000.000,- aan iedereen om serieuze, eerlijke en morele mensen te vergeven die dit willen lening. Mijn rentepercentage is 02% met zeer eenvoudige voorwaarden. Afhankelijk van het geleende bedrag kunt u een periode van 01 tot maximaal 30 jaar terugbetalen. Aarzel niet om me te antwoorden als je echt een financiering nodig hebt. Ik zal je zonder teleurstelling helpen, neem contact met ons op via e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

    Groeten.

    OPMERKINGEN: ALLE ANTWOORDEN WORDEN DOOR ONS VERZONDEN: bil.ingolfs@gmail.com

    DON CASTRO

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wij bieden verschillende leningen aan Particulieren (persoonlijke lening) en samenwerkende instanties tegen een rentepercentage van 2% per opzegging. Dit is bedoeld om u te helpen aan uw financiële verplichtingen te voldoen, vooral met de aanhoudende wereldwijde financiële crisis. U kunt tussen de 2.000 - 500.000.000 (pond, euro of dollar) lenen. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail (dakany.endre@gmail.com). Met vriendelijke groet.

    lening aanbieding

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Heeft u financiële hulp van welke aard dan ook nodig? Persoonlijke leningen? Zakelijke leningen? Hypotheekleningen? Bedrijfsleningen? Landbouw- en projectfinanciering? Wij verstrekken leningen tegen 2% rente! Contactpersoon: (dakany.endre@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik woonde in Nederland toen ik op zoek was naar een lening, een vriend van mij stuurde me naar deze godvrezende man die zonder stress een lening gaf. dus ik verwijs iedereen naar hem, u kunt contact met hem opnemen via e-mail: (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com) voor meer informatie

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!