Plaatjes bingo | Thema LENTE

 

Bingo! 

Print de kaarten, plak ze op gekleurd papier, lamineer het en laat de kinderen zelf bingo spelen.

Of speel het bij bijvoorbeeld de paasviering klassikaal!

KLIK HIER VOOR HET BESTAND

7 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien dat er een lente bingo is! Ik zie bij de PowerPoint alleen helaas geen individuele afbeeldingen. Kan dat kloppen? Bij de bingokaarten zijn de letters van 'bingo' ook niet goed zichtbaar: kan het zijn dat dat aan mijn computer ligt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor! Ik had het ook opeens.
   Sorry voor de veel te late reactie, maar misschien voor volgend jaar vast! Het is opgelost!
   Groetjes

   Verwijderen
 2. Hoi! Super leuk zo'n bingo. Ik speel het vaak in groepjes van 3 of 5 a 6 kinderen. Ik vroeg mij af of er misschien nog meer speelkaarten zijn zodat niet alle kinderen tegelijkertijd bingo hebben, begrijp je wat ik bedoel?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik beveel Carlos Trading Signal ten zeerste aan als de beste forex / cryptohandelaar, ik verdien wekelijks maar liefst $ 2.500 met $ 200 in een week.Je kunt contact met hem opnemen als je hulp nodig hebt Via whatsapp: (+12166263236) e-mail: carlose78910@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!