GROEP 3 | MiniLoco | Schrijfletters

Deze post is verhuisd!

Klik hier en verhuis mee


2 opmerkingen:

  1. Om dit te printen is niet echt handig. Ik heb een miniloco boekje van mijn zoon erbij gepakt en het past niet echt mooi op een A4 volgens mij. Dan werkt het niet echt handig in het miniloco doosje lijkt mij. Of zie ik dit verkeerd. (ik heb het trouwens nog niet uit geprobeerd)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gebruik het al een jaar in mijn klas en past perfect. De vakjes zijn even groot als de vakjes van een miniloco doosje. Daarnaast zijn er ook nog "oude" oranje doosjes waarbij je de kaarten ernaast moet leggen in plaats van onder het plastic doorzichtige stuk. Dan maakt de grote niet uit.

      Verwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!