GROEP 3 | MiniLoco | Schrijfletters

MiniLoco wordt naar mijn zin te weinig gebruikt. Vroeger was het populair, tegenwoordig minder. Gelukkig zie ik het tegenwoordig weer veel vaker voorbij komen! :)

Afgelopen week vond ik een website met vijftien sjablonen om zelf MiniLoco-kaarten te maken. Geweldig! Gelijk uitgeprobeerd en dit is de eerste kaart die ik heb gemaakt.

Klik op de kaart voor het PDF bestand.


     


2 opmerkingen:

  1. Om dit te printen is niet echt handig. Ik heb een miniloco boekje van mijn zoon erbij gepakt en het past niet echt mooi op een A4 volgens mij. Dan werkt het niet echt handig in het miniloco doosje lijkt mij. Of zie ik dit verkeerd. (ik heb het trouwens nog niet uit geprobeerd)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gebruik het al een jaar in mijn klas en past perfect. De vakjes zijn even groot als de vakjes van een miniloco doosje. Daarnaast zijn er ook nog "oude" oranje doosjes waarbij je de kaarten ernaast moet leggen in plaats van onder het plastic doorzichtige stuk. Dan maakt de grote niet uit.

      Verwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!