Kalenderkaarten MAANDEN (Pompom) | Methode SCHATKIST

Iedere dag bespreek ik in mijn klas welke dag het is. Eerst vraag ik welke dag het is, dan wie weet welke datum het is (soms weten ze het, anders zeg ik gisteren was het 12, vandaag is het ...?), daarna vraag ik ook nog of iemand weet welke maand het is.'Maart. Weet je nog? Januari, februari, maart'. Elke keer komt er een maand bij. Hang steeds als er een nieuwe maand komt een nieuw kaartje aan de lijn erbij.6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb de plaatjes gedownload om zelf te gebruiken, en de maanden er met hoofdletters onder gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd leuk om te horen als iemand mijn materiaal gebruikt :)
   Hou er wel rekening mee dat de hoofdletters er anders uitzien dan de kleine letters die de kleuters eerst leren. 26 verschillende tekens met ieder een eigen klank leren is al moeilijk, als daar nog meer tekens (maar met dezelfde klank) bijkomen, kan dit heel verwarrend zijn voor de kinderen.

   Verwijderen
 2. leuk ,ze kleiner gemaakt en op de voorkant kalender geplakt. thema gelukkig nieuwjaar slak

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.Whatsapp:(+447883246472)
  E-mail: tdameritrade077@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!