Raamtekening | Thema LENTE

Met behulp van de kleurplaten van  www.juf-joyce.nl, een whiteboardmarker, verf, een spons en kwasten de klas een beetje gezelliger gemaakt!

Het is lente!Tips:
- Gebruik een whiteboard marker om de lijnen te tekenen. Je kunt de details wat makkelijker tekenen en het er makkelijk afvegen.
- Gebruik een spons om de grote stukken in de verven. Is makkelijker, sneller en geeft een leuk effect (ik heb het bij de koe niet gedaan, maar de de varken en het schaap wel). 

1 opmerking:

  1. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.Whatsapp:(+447883246472)
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!