Er zullen wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

GROEP 3 | Piccolo- / knijpkaarten Veilig Leren Lezen KIM

Deze kaarten zijn te gebruiken bij de Pico-Piccolo borden of als knijpkaart. De kaarten zijn zelf controlerend doordat de antwoorden op de achterkant staan.

Heb je geen pico-piccolo borden? Gebruik de kaarten dan als knijpkaarten. Je hebt hier 10 knijpers voor nodig die je op beide zijden kleurt in de kleuren van de stippen op het bord. De kinderen knijpen de knijpers met de goede kleur op het goede antwoord.

Bij de eerste kernen heb ik al kaarten gemaakt. Deze zullen in de loop van het jaar aangevuld worden. Rechts bovenin de kaart staat de letter van de kern die bij die kaart is toegevoegd. Het gaat dus op volgorde. De kaarten van kern 1 bevatten alle letters van die kern.

Afbeeldingen komen van ZwijssenKern 1


Kern 2
    

Kern 3
 


Kern 4
13 opmerkingen:

 1. Erg mooi gemaakt! Als ik op de kaarten van kern 4 klik krijg ik steeds kern 3 ij. Misschien een foutje in de link?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Ik krijg wel de goede kaarten bij kern 4 :) Alleen de laatste kaart van kern 3 h, daar krijg ik de ij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kaarten kern 4 had ik inmiddels al opgelost. Deze nu ook :)

   Verwijderen
 3. Super mooi gemaakt zeg! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super mooie kaarten. Ik zag alleen dat er bij kern 4 bij 1 kaart kern 3 boven staat en er zit bij kern 4 bij 1 kaart een verkeerd antwoordblad. Verder ben ik en mijn kinderen ontzettend enthousiast en zijn ze al volop bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supergaaf! vandaag al gebruikt. kern 1,2 en 3. kinderen zijn enthousiast, alleen staat er op de D kaart een fout. 2x pen ipv been en pen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaarten, dank je wel!
  Bij kern 4 letter w kloppen volgens mij de woorden niet? Daar staan de woorden van kern 3, letter ij.
  Kaart a kern 4 start kern 3 boven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij kern 1 staat raap, maar deze is gekoppeld aan plaatje mep.
  Bij kern 3, ij, staat de zin 'Pim en Tom zijn in zee'. Bij controlevel staat het plaatje van een meisje en een jongen.
  Hoop dat je iets aan hebt. Het is absoluut geen kritiek.
  Ik vind de kaarten super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er super mooi uit! Ga je ook nog van andere kernen maken? Of heb je een leeg document zodat ik het zelf kan proberen te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooi hoor! Bij kern 2 oo staat bij plaatje bek het woordje bes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb je het lege format, dan zou ik ze willen maken bij lijn 3

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!