Er zullen wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

GROEP 3 | Doelenposter rekenen Pluspunt

In navolging van de doelenkaarten voor op het planbord én de doelenposters voor de ouders (zie hieronder voor de links naar die berichten), nu ook doelenposters om in de klas op te hangen (A3)!Zelf maken van andere groepen? Download hier het lege format: doelenposter format

Doelenposters van groep 4? Klik hier. 

8 opmerkingen:

 1. Wauw, super mooi gemaakt! Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi gemaakt!! Ik ga dit jaar groep 4 lesgeven. Heb je voor mij het format van de doelenposter zodat ik dit voor mijn groep kan maken en delen??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee zeg! Ik ga iets soortgelijks knutselen voor in mijn kleuterklas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zijn ze er ook van groep 5 tlm 8

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!