Er zullen wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

GROEP 3 | Dagritmekaarten Zoem

Ik heb een hele serie dagritmekaarten van Zoem gemaakt. Deze gebruik ik sinds dit jaar in mijn groep 3 en het bevalt heel goed! 
Wij leren vanaf de eerste dag het schrijfschrift aan. Daarom heb ik de dagritmekaarten ook zo gemaakt (hiervoor heb ik het lettertype Sylvia gebruikt).

Klik op de afbeelding voor het PDF bestand.


Alle kaarten met een blauwe rand
Alle kaarten met een groene rand
 Een versie met blokschrift vind je hier.

Klik hier voor een versie om zelf te vullen. Let op, als je hetzelfde lettertype wilt gebruiken, moet je het lettertype Sylvia gebruiken. zie hierboven)

8 opmerkingen:

 1. Heb je ook een word bestand van de dagritmekaarten? Ik vind ze super leuk. Ik mis alleen een aantal dingen voor mijn groep. Ik zou er dus wat aan willen passen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat nu een bestandje bij om zelf te vullen (als je deze wilt delen hoor ik het graag!)

   Verwijderen
  2. Ik zou graag je mooie kaarten willen gebruiken maar ik kan er geen nieuwen bijmaken met het lettertype Sylvia omdat mijn computer dat lettertype niet kent.
   In je voorbeeld staan de letters rechtop.
   Heb je misschien een oplossing voor mij?
   Groetjes Anieta

   Verwijderen
  3. Dat is een lettertype dat je moet downloaden ;)
   Als je op de naam sylvia klikt kom je bij de download

   Verwijderen
 2. Hoi, wat een super mooie dagritmekaarten. Is het mogelijk om dit werkbestandje te krijgen? Wij noemen sommige dingen anders, dan kan het eventueel aangepast worden. Alvast bedankt! Groeten, Etske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat nu een bestandje bij om zelf te vullen (als je deze wilt delen hoor ik het graag!)

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige kaartjes, de groene kleur staat heel mooi in mijn klas. Zou je er nog een paar bij willen maken? pauze, kring, huisje boompje beestje, Bijbel verhaal, kanjertraining, WIG (dat is bij ons Werken In Groepen net als 'keuze' bij jullie. Alvast heel hartelijk bedankt!
  Groeten, Marike.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marike,
   Kring staat er al bij en pauze staat er bij als eten en drinken of tussendoortje. Onder het bericht staat een link naar een versie om zelf kaarten aan te kunnen vullen ;)

   Verwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!