Er zullen, ivm auteursrechten, wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

Ik mag deze bestanden helemaal niet meer delen helaas. Ook niet via de mail of iets dergelijks. :(

Kalenderkaarten FEESTDAGEN Pompom | Methode SCHATKIST

Ik heb de bron niet kunnen vinden, maar iemand heeft hele handige kalenderkaarten met Pompom gemaakt. Helaas miste ik nog een aantal kaarten.. Deze heb ik dus zelf bijgemaakt :)
Ook heb ik sommige kaarten iets aangepast (Koninginnedag is Koningsdag geworden en de Vaderdag en Moederdagkaartjes heb ik van hartjes voorzien).
De kalenderkaartjes die er al waren zijn hier te vinden.

Klik op Lees het hele bericht... hieronder voor de kaartjes die ik heb gemaakt.

      

2 opmerkingen:

  1. We zijn heel blij met al deze Pompom-plaatjes!
    Groepen 1/2 van de Octopus in Hoofddorp

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij deze heb je de bron gevonden dan; ik heb de kaartjes ooit, in de tijd dat Koningsdag inderdaad nog Koninginnedag was, gemaakt en op Pinterest geplaatst in de hoop dat ik er zoveel mogelijk juffen en meesters een plezier mee kon doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!