Er zullen, ivm auteursrechten, wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

Ik mag deze bestanden helemaal niet meer delen helaas. Ook niet via de mail of iets dergelijks. :(

Letter- en cijferkaartjes
Letterkaartjes en cijferkaartjes zijn natuurlijk overal handig voor. Deze letter- en cijferkaartjes heb ik gemaakt met het lettertype die ik het meest vond lijken op de letters en cijfers zoals de kinderen ze moeten leren.

Het lettertype heet: SchoolKX_new

3 opmerkingen:

 1. Super! Ik volg je sinds kort en je hebt echt een leuk blog! Zelf ben ik bijna afgestudeerd, ik moet alleen mijn eindonderzoek (scriptie) nog!

  Groetjes, Vera (veranadine.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Vera,
  Bedankt voor je compliment :) Jij hebt ook erg leuke dingen op je site!
  Inmiddels al afgestudeerd? Anders nog veel succes!
  Groetjes Fabienne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je voor deze duidelijke letters en cijfers. We geven de letters in groep 3 mee naar huis om te oefenen. Ik mis dan nog wel de sch/ ch/ ng/nk. Kan je die er nog bijmaken?

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!