Er zullen, ivm auteursrechten, wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

GROEP 3 | Dagritmekaarten Zoem

Volgend jaar starten wij met de nieuwe versie van Veilig Leren Lezen (KIM) en Pennenstreken blokschrift. Dus ik ben weer aan de slag gegaan en heb nieuwe dagritmekaarten gemaakt in blokschrift. De vorm en grootte bevielen me goed, dus dat laat ik hetzelfde.

De teksten zijn gemaakt met het lettertype SchoolKX_New en lettergrootte 72. Een leeg werkbestandje kun je hier downloaden.

Klik op het plaatje om het bestand te zien, downloaden en printen

27 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dagritmekaarten zeg! Ik zou ze graag gebruiken in mijn groep 3.
  Is het mogelijk dat je me het bestand stuurt via de mail zodat ik wat aanpassingen kan maken?
  Het lukt me niet om het bestand te bewerken.
  Mijn mailadres is msalmancaspers@schapendel.nl

  Ik hoor graag van je!
  Groetjes Marjon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi hoi,

   Ik heb dezelfde vraag. Ze zien er super goed uit, alleen sommige zou ik graag de tekst van willen aanpassen. Zou ik ook een word bestand op de mail kunnen krijgen? Dat zou super zijn!!
   r.thijssens@kom-leren.nl

   Verwijderen
  2. Wat een prachtige kaartjes! Ik zou ze graag willen gebruiken, maar wil ook nog wat aanvullende kaartjes maken. Zou je mij ook een wordbestand kunnen sturen?
   Alvast bedankt.

   Groet,
   Saskia de Boer

   Verwijderen
 2. In bericht staat een link naar een leeg werkbestand. Dat is een wordbestand die je zelf kunt bewerken. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw wat zijn die mooi zeg!!! Bedankt!! Deze zal ik goed kunnen gebruiken in mijn klas. Waar vindt u eigenlijk al die tekeningen met zoem op?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind ze echt prachtig ik doe dit jaar groep 3b dus ze komen echt goed te pas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn heel mooi! Wat me wel opgevallen is, is dat de kaarten van het lege bestandje een groter formaat hebben als de ingevulde kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dit is gaaf. Ik ga na de zomervakantie voor het eerst in groep 3 lesgeven. Ik zou graag deze kaartjes gebruiken, maar wij gebruiken een wat andere benaming voor wat lessen. Zou ik misschien het word-bestand kunnen krijgen??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de dagritme kaarten die je ontworpen hebt erg mooi. Ik ze graag willen gebruiken in groep 3. Ik mis nog enkele kaartjes zoals dictee of lunch en deze zou ik graag zelf erbij willen maken. Het lege bestand heb ik gedownload maar in google docs krijg ik het niet zo goed geopend en lukt het me niet de juiste aanpassingen te maken. Ik het mogelijk om jouw originele bestand te ontvangen? Ik hoor het graag van je! Goede zomervakantie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kaarten erg mooi en zou ze graag komend schooljaar gebruiken. Alleen ook ik zou er graag een aantal toevoegen of veranderen. In het werkbestand geprobeerd of ik iets kan doen maar helaas.. Ik zou graag het originele bestand ontvangen als dat mogelijk is.
  Alvast bedankt. ( dulet_k@hotmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een supermooie kaartjes!
  Helaas lukt het mij niet om er ook een paar aan te passen.
  Als je tijd hebt, zou je mij dan ook het originele bestand kunnen mailen?
  Alvast hartelijk dank.
  jufbiancahouweling@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als het kan krijg ik ook graag het lege bestandje? Ik krijg het lege bestand hierboven niet juist aangepast.
  Alvast bedankt! tinneverougstraete@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat zijn ze prachtig! Ik heb idd ook aanvullende nodig....zou je de bestanden kunnen mailen naar Wendy.post@live.nl. Heeel graaaagggg.
  Groeten Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn super! Zou je mij ook de originele willen sturen? karinbaart@live.nl
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super kaartjes! Is het mogelijk dat ik het gestand met plaatjes als word document kan krijgen? Ik vind de zoem plaatjes prachtig en wil die graag gebruiken, maar heb voor sommige vakken een andere bewoording. mar-elz@live.nl Alvast heel erg gedankt voor de moeite!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hallo, is het mogelijk om de gemaakte kaartjes in een word doc op te sturen aub? In België gebruiken wij enkele andere termen. Ik zou wel graag uw kaartjes gebruiken, maar de tekst aanpassen. Zou u deze willen mailen naar sophiesutherland@slmbasis.be Hartelijk bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi, ik krijg het ook niet voor elkaar om de kaartjes aan te passen.
  Kun je mij een word bestand sturen?
  maaike@vanrumpt.nl
  alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi,
  Wij gebruiken andere termen op school, en ik krijg deze kaartjes niet aangepast. Zou u mij deze door willen sturen?: dvisser@pwa95.nl

  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuk! maar ook hier dezelfde vraag.... stuur je ze zowiezo, of begin je daar niet aan? Het word bestand bevat nl niet de plaatjes, en daar gaat het juist om!
  wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi! Heel erg pakkend. En ik heb dezelfde vraag....:) Ik hoor graag of het mogelijk is.
  berg@kbs-laurentius.nl. Alvast bedankt. Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie dagritmekaarten! Zou u ze mij ook willen opsturen? Alvast bedankt! lieke.sijstermans@rvko.nl
  Groetjes Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi, ik heb dezelfde vraag als iedereen hierboven. Vind de kaartjes namelijk erg mooi en zou ze graag in een word bestandje willen hebben, zodat ik er nog een paar kan toevoegen. Zou u ze naar mij willen opsturen? dmiddel@prinsesirene.nl Alvast bedankt! Groetjes Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 21. En ook dezelfde vraag :) i.nagels@bs-debrink.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik wil ze ook erg graag gaan gebruiken. Wil je mij ook een word bestand sturen? kok.misha@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie kaartjes, zou ik het bestand mogen zodat ik ze kan bewerken. Wij gebruiken namelijke andere benamingen en vind de kaartjes wel echt super!
  Mijn e-mailadres is bianca_bennink@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Prachtig werk! Kan ik je kaartjes aanpassen, ik gebruik andere benamingen!
  Mijn mailadres is: audry.guilbert@vbsotegem.be
  DANKUWEL :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!