Kalenderkaarten FEESTDAGEN (Dagmar Stam)Hang bij de weekplanning kaartjes van de feestdagen van die week. Zo weten de kinderen precies op welke dag er een feestdag is.

In dit bestand zijn de volgende feestdagen opgenomen:
Eerste schooldag, Dierendag, Prinsjesdag, Halloween, Sint Maarten, schoen zetten, Sinterklaas, kerst, Oud en Nieuw, carnaval, Drie Koningen, Valentijnsdag, Koningsdag, verjaardag, Hemelvaartsdag, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Pinksteren, Goede Vrijdag.Mis je nog een feestdag? Laat het me weten, misschien kan ik er een voor je maken.

Klik hier voor het bestand

4 opmerkingen:

 1. Ik ben super blij met de weekplanning kaartjes van de feestdagen. De kinderen kunnen precies vertellen op welke dag er een speciale activiteit is of een feestdag is en de Dagmar Stam plaatjes sluiten aan op de materialen die wij gebruiken in de kleutergroepen.

  Wel mis ik een aantal plaatjes zoals; het Suikerfeest, de sportdag, het bibliotheekbezoek en het schoolreisje en een plaatje voor een studiedag van de leerkrachten. De laatsten zijn natuurlijk niet echt feestdagen, maar wel fijn/leuk om op de weekplanning aan te kunnen geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een nieuwe versie geüpload met suikerfeest, viering, juffendag, vrije dag, bibliotheek, schoolreis, uitje en sportdag ;)

   Verwijderen
  2. Super bedankt ��. Wij gaan de nieuwe plaatjes volop gebruiken volgend schooljaar in de groepen.

   Verwijderen
 2. Ontzettend leuke kaartjes. We zijn er heel erg blij mee. Ik mis alleen een kaartje voor wanneer ouders na schooltijd op school komen. Bijvoorbeeld wanneer we een project hebben gehad en er na schooltijd een kijkmoment is of wanneer er een informatiemarkt is waar ouders met hun kind heen kunnen komen. Dit zou fijn zijn om dat ook op de planning aan te kunnen geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!