Er zullen wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

20 dagritmekaarten | Thema JIP EN JANNEKE

We gaan weer naar school! Ik hou ervan als alle kaarten van dezelfde serie zijn. Vorig jaar werkte ik op een school waar ze de methode schatkist gebruikten. Daar had ik de klas versierd met planbordkaarten, seizoenskaarten, kaarten met de dagen van de week en dagritmekaarten met Pompom.

Dit jaar werk ik ergens waar ze al planbordkaarten van Jip en Janneke hebben en ik werd er vrolijk van. Daarom heb ik deze dagritmekaarten van Jip en Janneke gemaakt.
Binnenkort komen er nog meer kaarten bij (naar het bos, sinterklaasviering enz.)

Wil je ze ook gebruiken? 2 opmerkingen:

 1. Deze zijn echt super! Ik hoop dat er nog veel bij komen (net zoals die van Schatkist)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al een tijd op zoek naar nieuwe kaarten en vind deze echt super! Ik zou heel graag 'drama' veranderen in 'weeksluiting' en nog een kaart voor 'taakjes' (bij mij maakt iedereen op vrijdag een deel van de klas schoon/ruimt het extra goed op).

  Zou ik het bestand (tegen vergoeding) van je in word kunnen krijgen?

  Met vriendelijke groet,

  Marjolein van der Leij

  BeantwoordenVerwijderen

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!