Er zullen, ivm auteursrechten, wat dingen van de website af gaan waar ergens op het web nog wel links naar verwijzen. Deze links kan ik niet van het hele web verwijderen, maar de posts wel. Het kan dus dat je een "kapotte" link treft. Excuses hiervoor.

Ik mag deze bestanden helemaal niet meer delen helaas. Ook niet via de mail of iets dergelijks. :(

KlassenmanagementIedere juf of meester heeft zijn eigen manieren om een fijne, sfeervolle en krachtige leeromgeving te creëren. Soms ben je alleen net opzoek naar die ene oplossing voor iets waar je tegenaan loopt.
Ik heb gemerkt dat er eigenlijk al heel veel oplossingen zijn, alleen dat ik ze gewoon nog niet gevonden heb. Al enige tijd verzamel ik gevonden "oplossingen" op mijn Pinterest pagina (klik op de afbeelding voor de Pinterest pagina). Neem eens een kijkje en repin gerust. Tenslotte heb ik de oplossingen ook niet zelf bedacht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een vraag, tip, opmerking of iets anders? Laat het me weten!